Vakantiekrant Achterhoek

  • Comfortabele vakantiehuizen
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Uniek gelegen in de Achterhoek
  • Faciliteitengebouw met o.a. binnenzwembad, bowlingbaan en restaurant
  • Uitgebreid entertainmentprogramma

Vakantie in de Achterhoek

Op een unieke locatie in de Achterhoek, aan het water en in de bossen, vindt u Résidence Lichtenvoorde. Op Résidence Lichtenvoorde kunt u comfortabele vakantiehuizen huren voor maximaal 5 personen welke beschikken over een mooie tuin met terras. Ook kunt u heerlijk kamperen op een van de ruime kampeerplaatsen.

Op het vakantiepark is recent een nieuw hoofdgebouw geopend met vele faciliteiten. Zo vindt u er een een binnenzwembad, fitness, wellness, bowlingbaan en restaurant. Mede dankzij deze nieuwe ontwikkelingen en de prachtige ligging is Résidence Lichtenvoorde de perfecte vakantielocatie voor jong en oud.

10% Vakantiekrant korting!

Dankzij de advertentie in Vakantiekrant Achterhoek kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke aanbieding. U krijgt namelijk 10% korting op de huur van uw vakantiehuis of kampeerplaats. Bovendien ontvangt u bij aankomst ook nog eens een leuk cadeau!

Wanneer u gebruik wilt maken van deze aanbieding, is helemaal aan u. Wilt u in de zomervakantie genieten van de zon of gezellig tijdens de kerstdagen er even tussen uit? Het kan allemaal. De aanbieding is geldig voor een verblijf vanaf vandaag t/m 31 december 2016.

Boek vandaag nog een verblijf en kom genieten!

Online boeken

Bezienswaardigheden & omgeving Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde is omgeven door prachtig natuurschoon met mooie fiets- en wandelroutes. U kunt ook een bezoek brengen aan het pittoreske dorp Lichtenvoorde met haar gezellige markt en sfeervolle terrassen. Daarnaast vindt u in de buurt van het vakantiepark leuke dieren- en attractieparken voor een dagje uit, zoals Het Land van Jan Klaassen, kunt u verschillende musea bezoeken en kunt u nog vele andere activiteiten ondernemen. Als gast van TopParken ontvangt u leuke kortingen op dagjes uit en kunt u voor verschillende dierenparken en pretparken kaarten kopen bij de receptie.

Bekijk hier de animatie van het vernieuwde
Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde
Boschlaan 26
7131 RC Lichtenvoorde
Telefoon: +31 (0)88 - 500 2464
E-mail: info@residencelichtenvoorde.nl

Landkaart

Sluit kaart