De mooiste vakantielocaties in Nederland

Tips van Dirk Zeelenberg

'Door mijn drukke leven als acteur, spreker en sinds kort ook trouwambtenaar, is het voor mij belangrijk om te genieten met mijn gezin. Mijn vrouw en ik hebben drie geweldige kinderen die dol zijn op vakanties waar ze kunnen zwemmen en spelen. Daarom hebben wij aan het begin van dit jaar besloten om een vakantiehuis te kopen. Wij waren op zoek naar een vakantiepark met een fijne sfeer, hoge kwaliteit en goede service. Er zijn meerdere TopParken in Nederland, maar mijn oog viel al snel op Landgoed de Scheleberg. Dit park is prachtig gelegen in de natuur, een heerlijke plek om uit te rusten of te ravotten met de kinderen. In de avonden zitten we samen rond de openhaard en overdag bezoeken we de leukste uitjes in de omgeving. Het landgoed ligt dichtbij grote steden zoals Ede, Amersfoort en Arnhem, waar wij kunnen genieten op terrasjes en heerlijk kunnen shoppen.

Bij TopParken is alles tot in de puntjes geregeld, van aankomst tot vertrek. Op deze manier kan ik na een lange week werken heerlijk tot rust komen met mijn gezin. Terwijl mijn vrouw en ik zorgeloos genieten van de rust, hebben de kinderen ook de tijd van hun leven!

Sinds februari zijn wij de trotse eigenaren van een vakantiehuis op de Veluwe en dit geluksmomentje willen wij graag met u delen. Wij gaan ons vakantiehuis op Landgoed de Scheleberg namelijk verhuren, zodat ook u zo’n zorgeloze vakantie kunt ervaren! Voor meer informatie kunt u de website van TopParken bekijken.

Niets staat u nog in de weg om te gaan genieten van een heerlijk en onvergetelijk verblijf op een toplocatie!

Voor de aankoop van mijn vakantiehuis heb ik natuurlijk lang nagedacht, veel parken bezocht en veel vakantiehuizen bekeken. Deze kennis wil ik graag met u delen, vandaar dat ik tips geef wat mijn favoriete vakantiehuizen zijn van TopParken. Bekijk het verhuuraanbod van TopParken en ontdek de tips die ik geef.'
Bekijk vakantiehuizen

Dirk Zeelenberg

Landkaart

Sluit kaart